Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Track & Trace

Connected Car

 

eCall- en bCall-systemen zijn onlosmakelijk verbonden met de automobiliteit van de toekomst. Bent u wagenparkbeheerder en wilt u naast positiebepaling ook op de hoogte gehouden worden van de technische toestand van uw voertuigen?

De connected car biedt u online informatie over positie en snelheid per moment. Daarnaast zijn de inzittenden van het voertuig in staat om via eCall of bCall direct te communiceren met uw alarm- of servicecentrale.

Lees meer...

Track & Trace

Fleetmanager

 

Fleetmanager is een succesvolle mix van Location Based Service (LBS) en Track & Trace. Sensoren in het betreffende voertuig registreren binnenklimaatwaarden zoals bijvoorbeeld, temperatuur, luchtvochtigheid, etc.

En met de ingebouwede identificatiemodule meldt de bestuurder zich aan op een voertuig waardoor altijd duidelijk is wie met welk voertuig onderweg is geweest.

Lees meer...

Location based services

Monitoring Kit: portable sensorennetwerk

 

De Monitoring Kit wordt aangesloten op 220V. Daarna worden de ontvangers maximaal 50 meter vanaf de koffer of vanaf een andere ontvanger uitgelegd en op 220V aangesloten.

De temperatuur-, CO2- en luchtvochtigheidssensoren worden vervolgens binnen een straal van 25 meter van de ontvangers geplaatst. Alle metingen worden naar de ontvanger gestuurd, die ze doorgeeft aan de gateway in de koffer.

Lees meer...

Location based services

Arid Sensorbeheer

 

Slaat u grote hoeveelheden broeigevaarlijke stoffen op zoals kolen, graan, cacao of vuilnis? Arid Sensorbeheer is de oplossing voor het monitoren van zichzelf ontvlammende stoffen.

Het systeem combineert een draadloos sensorennetwerk - voor het meten van omgevingsspecifieke waarden als temperatuur, humiditeit en CO2 - met een online webomgeving. De oplossing voor 24/7 opslagbeheer.

Lees meer...

Track & Trace

GoStoreBox

 

De GoStoreBox is de ideale blend van een vuurvaste staalconstructie met een geïntegreerd blussysteem. De massieve bouwwijze verhindert dat een ontstane brand in de box verder om zich heen kan grijpen. De blusinstallatie detecteert en blust het vuur met blusmiddel.

Een speciaal daartoe geïnstalleerde slang knapt bij temperaturen boven de 100 graden waardoor het blusmiddel precies op de brandhaard terecht komt. Resultaat: brand meester! 

Lees meer...