Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Producten

Fleetmanager

 

- Online monitoring en beheer

- Registratie van sensormetingen in het voertuig

- Onbegrensd uit te breiden met nieuwe wagens

- 24/7 monitoring en beheer

- Automatisch bericht via bijvoorbeeld e-mail

- Kostenbesparend

 

Combinatie van LBS en Track & Trace

Fleetmanager is een succesvolle mix van Location Based Service (LBS) en Track & Trace. Sensoren in het betreffende voertuig registreren binnenklimaatwaarden zoals bijvoorbeeld, temperatuur, luchtvochtigheid, etc. En met de ingebouwde identificatiemodule meldt de bestuurder zich aan op een voertuig waardoor altijd duidelijk is wie met welk voertuig onderweg is geweest.

Daarnaast vindt doormiddel van GPRS-plaatsbepaling plaats waardoor het voertuig op de daarvoor ingerichte webomgeving gevolgd wordt.

De bestuurder logt in op het voertuig doormiddel van een persoonsgebonden sleutel. Het systeem meldt de gebruiker automatisch af als het voertuig langer dan twintig minuten stil heeft gestaan of als zich een nieuwe bestuurder aanmeldt.

Met behulp van het webportaal ziet de wagenparkbeheerder op de kaart waar ieder voertuig zich bevindt. Daarnaast zijn actueel gereden routes te vergelijken met ingeplande routes. Hierdoor kan de beheerder verifiëren of er afgeweken is van de geplande route.

Contact

Cases

Rijkswaterstaat: Tracking en Tracing voor weginspecteurs

 

Nazca IT Solutions implementeert voor RWS een Tracking and Tracing-systeem waarmee de RWS-verkeerscentrale online inzicht heeft in alle – met “on board units” uitgeruste – voertuigen en hun actuele posities, alsmede hun beschikbaarheid.

Tevens wordt het versturen van sms-berichten van de verkeerscentrale naar het voertuig, via de applicatie geregeld.

Lees meer...

Location based services

Arid Sensorbeheer

 

Slaat u grote hoeveelheden broeigevaarlijke stoffen op zoals kolen, graan, cacao of vuilnis? Arid Sensorbeheer is de oplossing voor het monitoren van zichzelf ontvlammende stoffen.

Het systeem combineert een draadloos sensorennetwerk - voor het meten van omgevingsspecifieke waarden als temperatuur, humiditeit en CO2 - met een online webomgeving. De oplossing voor 24/7 opslagbeheer.

Lees meer...

Publicaties

Sensorennetwerken in Zoetermeer

 

Openbare veiligheid en verantwoord gebruik van gemeenschapsgelden, dat zijn de twee basispijlers waarop de gemeentewerkers van Zoetermeer worden aangesproken. Een aanspraak die de gemeente waarborgt door planning, toezicht en verantwoording.

Wat te doen als het registratiesysteem waarmee gepland, toegezien en verantwoord wordt niet aan de normen voor openbare veiligheid en budgetverantwoording voldoet?

Lees meer...

Milieu

Zaaksysteem

 

Online applicatie voor het beheren en registreren van zaken en processen binnen de organisatie, maar ook organisatie-overstijgend.

Werkprocessen zijn naar wens in te richten en aan te passen, Inclusief doorlooptijden en formulierbeheer.Het systeem is uit te breiden met de Nazca-i Mobiel Handhaven-module.

Lees meer...

Vastgoed

Vastgoedscans

 

Snel en betrouwbaar vastgoedinformatie opvragen? De diverse Vastgoedscans bieden relevante informatie over de omgeving van woonhuis, of ander vastgoedobject.

Als makelaar, taxateur, vastgoedexpert of consument bestelt u eenvoudig via deze website Vastgoedscans over o.a.kadastrale informatie, waardebepaling, mogelijke bodemverontreinigingen, buurtfaciliteiten en bestemmingsplannen.

Lees meer...