Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Producten

GoStoreBox

 

- Geïntegreerd brandblussysteem

- Gegalvaniseerde staalconstructie

- Conform (inter)nationale standaards

- Digitale identificatie en gegevensbeheer

- Uit te breiden met Track en Trace

- Compartimenten in grootte verstelbaar

 

Veilig vervoer van gevaarlijke stoffen

 

De GoStoreBox is de ideale blend van een vuurvaste staalconstructie met een geïntegreerd blussysteem. De massieve bouwwijze verhindert dat een ontstane brand in de box verder om zich heen kan grijpen. De blusinstallatie detecteert en blust het vuur met blusmiddel. Een speciaal daartoe geïnstalleerde slang knapt bij temperaturen boven de 100 graden waardoor het blusmiddel precies op de brandhaard terecht komt. Resultaat: brand meester! 

Lasifix: box op maat

Schuivende containers en pakketten zijn een risico bij het transport en de opslag van gevaarlijke stoffen. Om beschadigingen en brandgevaarlijke situaties te vermijden is de box uitgerust met het Lasifix-systeem. Een verstelbare wand in de box die het mogelijk maakt de ruimte in de box aan te passen aan het volume van de vracht waardoor die steviger opgeslagen staat.

GoStoreBox: digitale identificatie en gegevensbeheer

De GoStoreBox kan worden uitgerust met RFID-technologie, waardoor de gebruiker gegevens over de opgeslagen goederen (hoeveelheid, samenstelling, bron, etc.) bij de box kan uploaden en uitlezen. Gegevens die in het geval van een ongeluk van onschatbare waarde zijn voor brandweer en reddingsdiensten.

Daarnaast zijn ook gegevens over het onderhoud van de box en zijn inhoud digitaal na te gaan. Indien de inhoud van de box onder bepaalde omstandigheden opgeslagen dient te worden is dit ook met actieve RFID-sensoren te bewaken. Indien een vooraf ingestelde grenswaarde (met betrekking tot temperatuur, luchtvochtigheid, etc.) wordt overschreden wordt onmiddellijk een e-mail of tweet-bericht verstuurt.

Go-GoStoreBox: wat, waar, wanneer en hoe

Altijd op de hoogte blijven van waar de box zich bevindt? Met de GoStoreBox Track-&-Trace-oplossing is het altijd duidelijk waar de lading zich bevindt, 24/7, wereldwijd. De geïntegreerde GPS-zender stuurt zijn actuele positie door en zijn zowel de zender als de ontvanger van de lading in staat de levering online te volgen.

GoStoreBox: S, M, L, XL, XXL...

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de afmeting van de opslagruimte en het transport van uw goederen? Onze ervaring in de transport en logistiek stellen ons in staat nieuwe, innovatieve en marktconforme oplossingen te vinden die aan uw wensen voldoen.

 

Contact

Cases

CWT Commodities: innovatie in opslagbeheer

 

Handelsbetrekkingen in Afrika en Europa maken CWT Commodities een belangrijke speler op het gebied van transport en dienstverlening voor verse waar als koffie en cacaobonen.

In haar opslagdepots te Amsterdam heeft CWT onlangs een innovatieve oplossing van Nazca IT Solutions en Ambient Systems toegepast. Met die oplossing legt CWT de lat hoog voor de hele industrie als het gaat om klantenservice, productkwaliteit, efficiëntie en veiligheid.

Lees meer...

Location based services

Arid Sensorbeheer

 

Slaat u grote hoeveelheden broeigevaarlijke stoffen op zoals kolen, graan, cacao of vuilnis? Arid Sensorbeheer is de oplossing voor het monitoren van zichzelf ontvlammende stoffen.

Het systeem combineert een draadloos sensorennetwerk - voor het meten van omgevingsspecifieke waarden als temperatuur, humiditeit en CO2 - met een online webomgeving. De oplossing voor 24/7 opslagbeheer.

Lees meer...

Publicaties

iMobility Challenge Netherlands

 

Op 11 september jongsleden vondt de iMobility Challenge Netherlands plaats. Het event dat het komende jaar nog op verschillende plaatsen in Europa te zien zal zijn werd dit keer door de ANWB en de FIA georganiseerd en stond in het teken van "intelligent technology for smart cities".

De hangaars en landingsbanen van Vliegveld Valkenburg vormden de ideale omgeving voor diverse demonstraties, met name, om bezoekers bewust te maken van de technologische mogelijkheden van nu, die slechts wachten op een toepassing in de praktijk.

Lees meer...

Milieu

Rapportagesysteem

 

Steeds meer overheden stellen informatie beschikbaar via het internet. Wilt u snel, overzichtelijk en online deze datastromen toegankelijk maken?

Onze rapportagemodule ondersteunt burgers, makelaars, adviesbureau's en interne gebruikers bij het vergaren van informatie op maat.

Lees meer...

Vastgoed

Milieuscan

 

Bodeminformatie en een bijbehorende beoordeling van een milieutechnisch adviesbureau.

  • 24/7 te bestellen online

  • Professionele Vastgoedscans met betrouwbare informatie

  • Wordt geleverd binnen twee werkdagen, inclusief professioneel oordeel van een milieutechnisch adviesbureau
Lees meer...