Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Diensten

 

Nazca-i LoRa

 

LoRaWAN is de aanduiding voor Long Range Wide Area Network. Een netwerk dat speciaal ingericht is voor het versturen en ontvangen van kleine datapakketjes op een bandbreedte van 800 MHz. Daarmee is het een ideale techniek voor al uw IoT-projecten.

Lees op deze pagina meer over de techniek en denk mee over mogelijke toepassingen voor uw organisatie.

 

Nazca-i LoRa: de techniek

De SaaS-dienst bestaat uit een web-portaal en een sensorennetwerk ter ondersteuning van diverse IoT-projecten. Het netwerk bestaat uit verschillende typen LoRa-compliant sensoren en hardware voor het doorgeven van de door de sensoren gemeten waarden. Het is mogelijk de sensoren met uiteenlopende meetfuncties (o.a. temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, NO2, open-dicht, waterpegel, etc.) aan te sluiten op het KPN-LoRa-netwerk, het LoRa-netwerk van de gebruiker of het door Nazca ingerichte Private LoRa-netwerk.

 

Platform Arid Sensorbeheer

In het web-portaal Arid Sensorbeheer zijn de gemeten waarden uit het LoRaWAN in te zien, te analyseren en te beheren. Het portaal maakt een snelle communicatie van omgevingswaarden mogelijk in het geval de vooraf ingestelde grenswaarden worden overschreden. In dit geval is het platform in staat automatisch een signaal (o.a. e-mail, tweet, sms, etc.) aan de belanghebbende personen of systemen door te geven.

 

Toepassing

Verschillende eindgebruikers passen Nazca-i LoRa toe. Eindgebruikers in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Het betreft onder anderen:

  • CWT Commodities,
  • Gemeente Dordrecht,
  • Gemeente Haarlem,
  • Molenbergnatie
Contact

Location based services

Arid Sensorbeheer

 

Slaat u grote hoeveelheden broeigevaarlijke stoffen op zoals kolen, graan, cacao of vuilnis? Arid Sensorbeheer is de oplossing voor het monitoren van zichzelf ontvlammende stoffen.

Het systeem combineert een draadloos sensorennetwerk - voor het meten van omgevingsspecifieke waarden als temperatuur, humiditeit en CO2 - met een online webomgeving. De oplossing voor 24/7 opslagbeheer.

Lees meer...

Track & Trace

GoStoreBox

 

De GoStoreBox is de ideale blend van een vuurvaste staalconstructie met een geïntegreerd blussysteem. De massieve bouwwijze verhindert dat een ontstane brand in de box verder om zich heen kan grijpen. De blusinstallatie detecteert en blust het vuur met blusmiddel.

Een speciaal daartoe geïnstalleerde slang knapt bij temperaturen boven de 100 graden waardoor het blusmiddel precies op de brandhaard terecht komt. Resultaat: brand meester! 

Lees meer...