Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Producten

Monitoring Kit

 

- Eén koffer, compleet sensorennetwerk

- Draadloos sensorennetwerk

- Onbegrensd uit te breiden met nieuwe sensoren

- 24/7 monitoring

- Online monitoring en beheer

- Automatisch bericht via bijvoorbeeld e-mail

- Voor zowel binnen als buiten

 

Portable sensorennetwerk

De Monitoring Kit wordt aangesloten op 220V. Daarna worden de ontvangers maximaal 50 meter vanaf de koffer of vanaf een andere ontvanger uitgelegd en op 220V aangesloten.

De temperatuur-, CO2- en luchtvochtigheidssensoren worden vervolgens binnen een straal van 25 meter van de ontvangers geplaatst. Alle metingen worden naar de ontvanger gestuurd, die ze doorgeeft aan de gateway in de koffer.

De gebruiker beheert de metingen in zijn eigen webomgeving van Arid Sensorbeheer. In dit portaal zijn de gemeten waarden uit het sensorennetwerk in te zien, te analyseren en te beheren.

Het webportaal maakt een snelle communicatie van omgevingswaarden mogelijk in het geval de vooraf ingestelde grenswaarden overschreden worden. In dit geval is het systeem in staat automatisch een bericht te versturen, bijvoorbeeld via e-mail.

Contact

Publicaties

Sensorennetwerken in Zoetermeer

 

Openbare veiligheid en verantwoord gebruik van gemeenschapsgelden, dat zijn de twee basispijlers waarop de gemeentewerkers van Zoetermeer worden aangesproken. Een aanspraak die de gemeente waarborgt door planning, toezicht en verantwoording.

Wat te doen als het registratiesysteem waarmee gepland, toegezien en verantwoord wordt niet aan de normen voor openbare veiligheid en budgetverantwoording voldoet?

Lees meer...

Track & Trace

GoStoreBox

 

De GoStoreBox is de ideale blend van een vuurvaste staalconstructie met een geïntegreerd blussysteem. De massieve bouwwijze verhindert dat een ontstane brand in de box verder om zich heen kan grijpen. De blusinstallatie detecteert en blust het vuur met blusmiddel.

Een speciaal daartoe geïnstalleerde slang knapt bij temperaturen boven de 100 graden waardoor het blusmiddel precies op de brandhaard terecht komt. Resultaat: brand meester! 

Lees meer...

Milieu

Nazca-i Bodem

 

Voor het registreren en presenteren van uw milieuhygiënische data. Zowel lokaal als webbased beschikbaar.

U als gebruiker kunt informatie uit onderzoeksrapporten, boringen en andere bronnen invoeren, importeren, exporteren en raadplegen.

Lees meer...

Vastgoed

Omgevingsscan

 

De Omgevingscan informeert u over de omgeving van bestaande woningen, gebaseerd op digitaal beschikbare gegevens. Gegevens van het Kadaster en van de Nederlandse gemeenten liggen ten grondslag aan de scan met daarnaast openbare data van bedrijven en het internet.

Met behulp van de informatie kunt u doeltreffend de kwaliteit van de omgeving van een woning in kaart brengen. Daarmee heeft u effectief gereedschap in handen om bij verkoop, aankoop en taxatie de voor- en nadelen van de omgeving te bespreken.


 

Lees meer...