Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Producten

 

Nazca-i Atlas

Al jaren wordt alles boven de grond goed ontworpen en is de ondergrond volgend. Alles wat de mens niet wil zien, zoals leidingen en parkeergarages, zijn onder de grond weggestopt. Langzamerhand raakt de ondergrond overvol en ontstaat er chaos op sommige plaatsten in (bijvoorbeeld het centrum van) Eindhoven. Zo is in delen van het centrum van Eindhoven geen plaats meer om bomen te planten.

De ondergrond levert ons diverse diensten, bijvoorbeeld drinkwater, voedingsstoffen (landbouw), energie en stabiliteit. Om er voor te zorgen dat toekomstige generaties gebruik kunnen blijven maken van deze functies van de ondergrond, dient de ondergrond duurzaam te worden gebruikt. De Atlas van de Ondergrond van Eindhoven geeft zicht op de Eindhovense ondergrond en laat de locatie van objecten en processen zien om knelpunten in het ruimtelijk beleid te voorkomen. Het is een middel om de ondergrond makkelijker en bewuster in de toekomst in te zetten.

Producten

 

Nazca-i Atlas van de Ondergrond van Eindhoven

De Nazca-i Atlas is naar wens te vullen met diverse data en kaartlagen afhankelijk van het gebruik en doeleinde.

In de Atlas van de Ondergrond van Eindhoven kunt u diverse aspecten inzien zoals bodemopbouw, bodemkwaliteit, grondwater maar ook archeologie.