Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Producten

Nazca-i Quickscan

 

- Snel inzicht in BAG-conformiteit

- Advies omtrent verbeterslagen

- Check op andere geo-data (contouren, etc.)

- Kwaliteitsverhogend

- Uitbreidbaar met BAG-koppeling

Contact
 

Basis, Plus & Premium

U houdt een centrale administratie voor de BAG bij, maar wilt nu ook dat andere adresbestanden in uw organisatie BAG-conform worden. Hoe pakt u dit aan? Nazca IT Solutions en MUG Ingenieursbureau bieden samen de Quickscan aan. Een scan waarmee u snel antwoord krijgt op de vraag: hoe BAG-conform is mijn (bodem)adresdatabase?

BAG-conform: de Quickscan in vogelvlucht

Nazca-i en MUG hebben samen een procedure ontwikkeld waarmee de adresgegevens die in Nazca-i Bodem zijn opgeslagen vergeleken worden met de gemeentelijke BAG-database. Op basis van de criteria die zijn vastgelegd in de Wet Basisregistraties Adressen en Gebouwen worden verschillen geconstateerd en gerapporteerd. Het resultaat: een overzicht van alle afwijkingen van de BAG, waarmee u concreet aan de slag kunt.

Quickscan Plus: meer dan 60 checks op invoervelden en geografie

Naast de controle op BAG-gegevens biedt de Quickscan Plus u checks op de correctheid en/of compleetheid van zowel administratieve gegevens als geografische componenten. Is de locatiecontour goed gesloten ingetekend? Ligt ieder boorpunt wel binnen de onderzoekscontour? Met de Quickscan Plus neemt u de maat van al uw bodemgegevens.

Quickscan Premium: de weg naar een foutloze bodemdatabase

De Quickscan en de Quickscan Plus bieden u inzicht in de staat van uw bodemdatabase. Met dit overzicht in de hand kunt u organisatie-intern de gegevens aanpassen en uw bodemdatabase naar de standaard van nu brengen.

Heeft u hulp en/of advies nodig bij het maken van de aanpassingen? Met de Quickscan Premium bieden Nazca-i en MUG u naast een degelijke analyse hands-on oplossingen en suggesties. De Quickscan heeft reeds bij verschillende gemeenten bijgedragen aan het oplossen van vrijwel alle geconstateerde afwijkingen. En er volgen er meer: ook de gemeenten Haren en Oldambt maken gebruik van de Quickscan.

En de resterende afwijkingen? De BAG gaat uit van adresgegevens, maar niet iedere locatie waar onderzoek is verricht heeft een adres. Denk hierbij aan bijvoorbeeld weilanden of bouwgrond. Dit leidt tot discrepanties in de database die - in het geval van bouwgrond - opgelost worden als er een adres bekend wordt of - zoals in het geval van een weiland - aanvaardbaar zijn voor zowel de BAG als de databasebeheerder.

Met stelligheid is te zeggen dat als de locatie een adres heeft de Quickscan en de Quickscan Plus het juiste adres bij de juiste locatie vinden.

Contact

Partners

MUG Ingenieursbureau

 

MUG Ingenieursbureau is een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau. Het bureau levert design-, advies en ingenieursdiensten aan uiteenlopende opdrachtgevers uit de publieke en private sector.

Met Nazca-i is MUG op verschillende terreinen verbonden waaronder:

- Zaaksysteem voor archeologie

- Sensorbeheer van peilbuizen

- IPC GOOD

Contact

Webdienst

Zaaksysteem

 

Online applicatie voor het beheren en registreren van zaken en processen binnen de organisatie, maar ook organisatie-overstijgend.

Werkprocessen zijn naar wens in te richten en aan te passen, Inclusief doorlooptijden en formulierbeheer.Het systeem is uit te breiden met de Nazca-i Mobiel Handhaven-module.

Lees meer...

Publicaties

Shared Services Fryslân: een gouden greep

 

Per 1 juli worden alle Friese burgers vanuit één bodeminformatiesysteem geïnformeerd. Dit is het resultaat van het project Shared Service Fryslân, waarbij gemeenten en provincie gebruikmaken van één gezamenlijke database voor bodeminformatie.

De volgende stap is aansluiting realiseren op de landelijke database voor bodeminformatie.

Lees meer...

Location based services

Monitoring Kit: portable sensorennetwerk

 

De Monitoring Kit wordt aangesloten op 220V. Daarna worden de ontvangers maximaal 50 meter vanaf de koffer of vanaf een andere ontvanger uitgelegd en op 220V aangesloten.

De temperatuur-, CO2- en luchtvochtigheidssensoren worden vervolgens binnen een straal van 25 meter van de ontvangers geplaatst. Alle metingen worden naar de ontvanger gestuurd, die ze doorgeeft aan de gateway in de koffer.

Lees meer...

Vastgoed

Kadasterscan

 

Met de Kadasterscan heeft u een krachtig hulpmiddel in handen om de kadastrale kenmerken van een object te identificeren.

De informatie is essentieel voor de bepaling van de verkoopwaarde en de courantheid en geeft inzicht in de kadastrale bijzonderheden. De presentatie is geschikt voor opname in de objectdocumentatie en als bijlage bij de koopovereenkomst en het taxatierapport.

 

Lees meer...