Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

Producten

Nazca-i Rapportagesysteem

 

- Presenteert uw actuele bodemgegevens overzichtelijk aan uw klant

- Rapportages afgestemd op zowel eigen gebruikers als burgers, makelaars en milieuadviesbureau's

- Webapplicatie. Werkplekonafhankeljik, vrij en onbeperkt gebruik voor interne en externe gebruikers

- (Water-)bodemgegevens uit verschillende databasese

- Mogelijkheid tot het koppelen met een webkassa

Contact
 

Rapportage

 

Ons rapportagesysteem ondersteunt burgers, makelaars , adviesbureaus en interne gebruikers bij het vergaren van informatie op maat.

Uiteenlopende standaardrapportages tappen een rijk scala aan digitale databronnen aan om de door u benodigde rapportages omtrent vastgoed, bodem, milieu, geluid en nog veel meer samen te stellen.

Vanzelfsprekend kunnen de rapportages niet alleen op klanten, maar ook op intern gebruik worden afgestemd.

Wij bieden u het rapportagesysteem als dienst aan. Concreet betekent dit voor u dat u geen aanschaf of abonnementskosten, maar een geringe vergoeding per opgevraagde rapportage betaalt. U betaalt alleen voor het gebruik.

Contact

Cases

Rapportagesysteem voor de gemeente Nieuwegein

 

Jaarlijks worden er tussen de honderd en tweehonderd aanvragen door de gemeente behandeld.

Samen met Nazca IT Solutions heeft de gemeente Nieuwegein met succes een online rapportagemodule voor het opvragen van bodemgegevens geïmplementeerd.

Lees meer...

Functionele uitbreidingen

Webkassa

 

De Nazca-i Webkassa maakt de facturatie op twee manieren efficiënter:

- klanten betalen hun rapport meteen bij aanvraag;

- de hele facturatie verloopt digitaal.

Contact

Publicaties

Drie overheden over online bodemrapportages

 

Overheden staan voor de uitdaging hun bodemgegevens beter te ontsluiten om aan de vraag van zowel interne als externe partijen te beantwoorden.

De gemeenten Eindhoven en Nieuwegein, alsmede de provincie Flevoland zijn de uitdaging aangegaan en hebben besloten hun milieu- en bodeminformatie te ontsluiten voor, onder andere, interne afdelingen, milieu-adviesbureau’s en makelaars/taxateurs.

Lees meer...

Track & Trace

Connected Car

 

eCall- en bCall-systemen zijn onlosmakelijk verbonden met de automobiliteit van de toekomst. Bent u wagenparkbeheerder en wilt u naast positiebepaling ook op de hoogte gehouden worden van de technische toestand van uw voertuigen?

De connected car biedt u online informatie over positie, snelheid en datum. Daarnaast zijn de inzittenden van het voertuig in staat om via eCall of bCall direct te communiceren met uw alarm- of servicecentrale.

Lees meer...

Vastgoed

Vastgoedscans

 

Snel en betrouwbaar vastgoedinformatie opvragen? De diverse Vastgoedscans bieden relevante informatie over de omgeving van woonhuis, of ander vastgoedobject.

Als makelaar, taxateur, vastgoedexpert of consument bestelt u eenvoudig via deze website Vastgoedscans over o.a.kadastrale informatie, waardebepaling, mogelijke bodemverontreinigingen, buurtfaciliteiten en bestemmingsplannen.

Lees meer...