Background Color:
 
Background Pattern:
Reset

 

Editie Bodem +

 

________________________________

Nr. 2

2009

 

Publicaties

IPC-GOOD: eerste resultaten geboekt

 

Binnen het IPC-project 'GOOD' werken zeven ingenieursbureaus en vier software-leveranciers samen, met als doel: nieuwe en betere diensten te leveren aan overheden en overige gebruikers in bestaande en nieuwe markten.

Dit doen zij door extra kennis te genereren uit intergratie van omgevingsdata. In een 'werkatelier'wordt gewerkt aan een gezamenlijk omgevingsportaal.

Lees meer...

Service

Quickscan

 

Nazca-i en MUG Ingenieursbureau hebben samen een procedure ontwikkeld waarmee de adresgegevens die in Nazca-i Bodem zijn opgeslagen worden vergeleken me de gemeentelijke BAG-database.

Op basis van de criteria die zijn vastgelegd in de Wet Basisregistraties Adressen en Gebouwen worden verschillen geconstateerd en gerapporteerd. Op basis van de bevindingen worden aanbevelingen gedaan voor het verbeteren van de gegevens.

Lees meer...

Track & Trace

Fleetmanager

 

Fleetmanager is een succesvolle mix van Location Based Service (LBS) en Track & Trace. Sensoren in het betreffende voertuig registreren binnenklimaatwaarden zoals bijvoorbeeld, temperatuur, luchtvochtigheid, etc.

En met de ingebouwede identificatiemodule meldt de bestuurder zich aan op een voertuig waardoor altijd duidelijk is wie met welk voertuig onderweg is geweest.

Lees meer...

Vastgoed

Milieuscan

 

Bodeminformatie en een bijbehorende beoordeling van een milieutechnisch adviesbureau.

  • 24/7 te bestellen online

  • Professionele Vastgoedscans met betrouwbare informatie

  • Wordt geleverd binnen twee werkdagen, inclusief professioneel oordeel van een milieutechnisch adviesbureau
Lees meer...