Nazcafé

Home > Nazcafé

07aug2018

Nazcafe Bodem 2017Het Nazcafé stond ditmaal in teken van Bodemdata. 

Het verslag van het Nazcafé is voor zowel Nazcafé-gasten een naslagwerk als voor de genodigden die hier helaas niet bij konden zijn een interessante verslag.

De volgende thema’s stonden centraal in het programma: de impact van BIDON op de werkprocessen van de Overheid. De waarborging binnen SIKB, de gevolgen van BIDON op de applicatie Nazca-i Bodem en het gebruik van bodemdata voor de Landelijke Service. Gedurende de dag werden er diverse presentaties verzorgd door BIDON, partijen uit de overheid (o.a. RUD’s en gemeenten) en netwerkbeheerder Stedin.

“Hoe gaan we bodemdata met elkaar delen op een verantwoorde manier, waardoor ‘delen’ inderdaad het ‘nieuwe hebben’ is?” Dit was de centrale vraag die de gemoederen bezig hield in de inhoudelijke editie van het Nazcafé. Een vraag die dankzij de aanwezigheid van leden uit de hele bodemketen – van softwareleveranciers tot bodemspecialisten van overheden en netbeheerders – levendig werd bediscuteerd aan de hand van presentaties van het programma BIDON en de aanpak van Stedin.

Nogmaals bedankt voor uw bezoek aan ons Nazcafé en tot de volgende keer.
Uw suggesties voor een volgend Nazcafé kunt u mailen naar marketing@nazcai.nl.

Nazcafe 2017 Save The Date