GoStoreBox

Home > Producten  > GoStoreBox

  • Geïntegreerd brandblussysteem
  • Gegalvaniseerde staalconstructie
  • Conform (inter)nationale standaards
  • Digitale identificatie en gegevensbeheer
  • Uit te breiden met Track en Trace
  • Compartimenten in grootte verstelbaar

Veilig vervoer van gevaarlijke stoffen

De GoStoreBox is de ideale blend van een vuurvaste staalconstructie met een geïntegreerd blussysteem. De massieve bouwwijze verhindert dat een ontstane brand in de box verder om zich heen kan grijpen. De blusinstallatie detecteert en blust het vuur met blusmiddel. Een speciaal daartoe geïnstalleerde slang knapt bij temperaturen boven de 100 graden. Het blusmiddel wordt precies op de plek van de geknapte slang gespoten, waardoor het precies op de brandhaard terecht komt. Resultaat: brand meester!

Lasifix: box op maat

Schuivende containers en pakketten zijn een risico bij het transport en de opslag van gevaarlijke stoffen. Om beschadigingen en brandgevaarlijke situaties te vermijden is de box uitgerust met het Lasifix-systeem. Een verstelbare wand in de box die het mogelijk maakt de ruimte in de box aan te passen aan het volume van de vracht waardoor die steviger opgeslagen staat.

GoStoreBox: digitale identificatie en gegevensbeheer

De GoStoreBox kan worden uitgerust met RFID-technologie, waardoor de gebruiker gegevens over de opgeslagen goederen (hoeveelheid, samenstelling, bron, etc.) bij de box kan uploaden en uitlezen. Gegevens die in het geval van een ongeluk van onschatbare waarde zijn voor brandweer en reddingsdiensten.

Daarnaast zijn ook gegevens over het onderhoud van de box en zijn inhoud digitaal na te gaan. Bijvoorbeeld als de inhoud van de box onder bepaalde omstandigheden opgeslagen dient te worden is dit met actieve RFID-sensoren te bewaken. En als een vooraf ingestelde grenswaarde (met betrekking tot temperatuur, luchtvochtigheid, etc.) wordt overschreden wordt onmiddellijk een e-mail of tweet-bericht verstuurt naar de betrokken partij of partijen.

Go-GoStoreBox: wat, waar, wanneer en hoe

Altijd op de hoogte blijven van waar de box zich bevindt? Met de GoStoreBox Track-&-Trace-oplossing is het altijd duidelijk waar de lading zich bevindt, 24/7, wereldwijd. De geïntegreerde GPS-zender stuurt zijn actuele positie door en zijn zowel de zender als de ontvanger van de lading in staat de levering online te volgen.

GoStoreBox: S, M, L, XL, XXL…

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de afmeting van de opslagruimte en het transport van uw goederen? Onze ervaring in de transport en logistiek stellen ons in staat nieuwe, innovatieve en marktconforme oplossingen te ontwikkelen die aan uw wensen voldoen.

Contact