Monitoring Kit

Home > Producten  > Monitoring Kit

Eén koffer, compleet sensorennetwerkDraadloos sensorennetwerkOnbegrensd uit te breiden met nieuwe sensoren24/7 monitoringOnline monitoring en beheerAutomatisch bericht via bijvoorbeeld e-mailVoor zowel binnen als buiten

 

 

Portable sensorennetwerk

De Monitoring Kit wordt aangesloten op 220V. Daarna worden de ontvangers maximaal 50 meter vanaf de koffer of vanaf een andere ontvanger uitgelegd en op 220V aangesloten.

De temperatuur-, CO2- en luchtvochtigheidssensoren worden vervolgens binnen een straal van 25 meter van de ontvangers geplaatst. Alle metingen worden naar de ontvanger gestuurd, die ze doorgeeft aan de gateway in de koffer.

De gebruiker beheert de metingen in zijn eigen webomgeving van Arid Sensorbeheer. In dit portaal zijn de gemeten waarden uit het sensorennetwerk in te zien, te analyseren en te beheren.

Het webportaal maakt een snelle communicatie van omgevingswaarden mogelijk in het geval de vooraf ingestelde grenswaarden overschreden worden. In dit geval is het systeem in staat automatisch een bericht te versturen, bijvoorbeeld via e-mail.

Contact